Adaptív technológiai innováció a Juhászvin Kft-nél

A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2017-00569

A kedvezményezett neve: JUHÁSZVIN Termelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A projekt címe: Adaptív technológiai innováció a Juhászvin Kft-nél

A szerződött támogatás összege: 14.645.300.- Ft

A támogatás mértéke: 50%

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2018.10.15.

 

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt során beszerzésre került 1 db Winescan Boranalizáló műszer és 1 db JUCLAS JRO 04 COMPACT mustsűrítő. Az eszközök beszerzésével új, a Juhászvin Kft-nél eddig nem használt adaptív technológia került bevezetésre, melynek eredményeként hatékonyabb munkavégzés, új termelési módszer alkalmazása jött létre.

Jelen projekt keretében adaptív borászati technológiák kerülnek bevezetésre, ezáltal a fejlesztés közvetlenül illeszkedik a Nemzeti S3-ban meghatározott nemzeti vagy horizontális ágazati prioritások között meghatározott Agrár-innováció prioritáshoz.

A vállalat piaci pozíciójának megőrzésének és javításának alapfeltétele a költséghatékony, magas minőséget eredményező gyártástechnológia alkalmazása. Jelen projekt esetében adaptív technológiai innovációs fejlesztést hajtottunk végre, melynek eredményeként képesek leszünk megrendelőink megnövekedett mennyiségi és minőségi igényeit kielégíteni. A fejlesztés eredményeként növekszik a vállalkozás technológiai felkészültsége, versenyképessége valamint az erőforrás-hatékonyság. A projekt hozzájárul stratégiai céljaink eléréséhez; növeli a gazdálkodás eredményeit és hozzájárul a tevékenység hosszú távú fenntarthatóságához, ezáltal lehetőséget teremt a munkahelyek megtartásához is.