Borkóstoló

A pincészetünk Eger egyik tradicionális pincesorán, a Kőlyukon található, ahol a borvidékre jellemző riolit tufába vájt családi pincék sorakoznak már évszázadok óta. Mi is a családi pincét bővítettük az eltelt évtizedekben, amely mára az Egri borvidék legnagyobb ászokhordó kapacitásával rendelkezik. Ugyancsak itt találhatóak a palackos érlelő pincéink, amelyek szintén lenyűgöző látványt nyújtanak. A pincéket látogathatóvá alakítottuk, hogy vendégeink minél közelebbről ismerhessék meg az itt folyó munkát.

A pincészethez tartozik egy minden igényt kielégítő vendégfogadó komplexum is, amely egyszerre idézi fel a klasszikus borospince hangulatot, ugyanakkor a legmodernebb kommunikációs eszközökkel segít megismertetni vendégeinkkel a borvidéket, a dűlőinket, végigkövethetik a szőlő útját a szürettől egészen a palackozásig. A meghitt borkóstoló sarkok kiváló helyszínt biztosítanak egyedi borkóstolásokra, az impozáns kóstoló terem pedig családi, baráti, céges rendezvények, exkluzív fogadások, esküvők számára is ideális 100 főig.

Borkóstoló pincelátogatással:

Elsősorban előzetes bejelentkezés alapján, csoportoknak szervezünk pincelátogatással egybekötött, szakértő borkóstolást, a hét bármely napján. Ezekhez borkorcsolyákat is tudunk kínálni, amely lehet friss pogácsa, vagy komplett falusi vegyes ízelítő tál. Igény esetén meleg étel felszolgálására is van lehetőség.

Bejelentkezés, időpont egyeztetés: juhaszvin@upcmail.hu.

Telefon: +3670/381-4707, +3620/215-1608

Egyéni látogatás:

A pincénk a nyitvatartási ideje alatt egyéni vendégeket is fogad.

Nyitva tartás: Hétfőtől-péntekig: 07-16 óra között, szombaton: 09-18 óra között.

Ezekben az időpontokban előzetes bejelentkezés nélkül is van lehetőség borkóstolásra és vásárlásra, ám ilyenkor a pincelátogatás és a szakmai idegenvezetést nem tudjuk garantálni.

Kitelepült borkóstoló:

Előzetes egyeztetés alapján az ország egész területén tartunk borainkból kóstolókat, illetve borvacsorákhoz biztosítjuk a fogásokhoz illő borokat és a magas szakmai színvonalú bemutatót.

Ajánlatkérés, időpont egyeztetés: juhaszvin@upcmail.hu.

Keressen bennünket, és beszéljünk meg egy ideális időpontot a kóstolóra!