Fejlesztéseink

A modern borászati technológiával rendelkező feldolgozó üzemünket 2002-ben alakítottuk ki, melyben a vörös szőlőfajtákat korszerű és hagyományos (tradicionális) módon dolgozzuk fel. A fehér szőlők feldolgozásánál klasszikus vagy reduktív eljárási módszert alkalmazunk. A pincészetet folyamatosan fejlesztjük, gépeinket korszerűsítjük. Pincészetünk élelmiszer higiéniai szempontból megfelel az Európai Uniós elvárásoknak és követelményeknek. Üzemünkben aHACCP-rendszer szerint dolgozunk és a pincészetünk ISO minősítése is folyamatban van. A dinamikusan fejlődő Juhászvin Kft. borkóstoló centrum létrehozása érdekében 2011. májusában pályázatot nyújtott be az Új Széchenyi Terv keretében megjelent ÉMOP-2.1.1/C-11 Turisztikai szolgáltatások fejlesztése konstrukcióra. A beruházási elképzelésre 2011 szeptemberében támogató döntés érkezett, melynek során 49 933 918 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a pincészet, amit az Európai Unió és a Magyar Állam biztosított.


2012-ben átadtuk kóstolócentrumunkat, mely 4 szinten európai színvonalon biztosít lehetőséget a boraink megismerésére. Továbbá idén is zajlanak technológiai fejlesztéseink, melyek keretében új hordókat és gépeket vásárolunk.