Boraink
A legmegfelelőbb termőhely kiválasztásával, a visszafogott terméssel és a legkorszerűbb feldolgozással boraink állandó jó minőségét garantáljuk. Munkánkat igazolja a hazai versenyeken elért aranyérmek és díjak.
A legmegfelelőbb termőhely kiválasztásával, a visszafogott terméssel és a legkorszerűbb feldolgozással boraink állandó jó minőségét garantáljuk. Munkánkat igazolja a hazai versenyeken elért aranyérmek és díjak.
Gyöngyborunk kirobbanóan gyümölcsös, finom virágos jegyekkel átszőtt könnyed, üde gyöngyözőbor, amely igazi délutáni beszélgetős bor, de friss fogások mellé vagy vidám koktélokhoz is tökéletes választás. Fogyasztását 8-9 °C-on ajánljuk. Az optimális fogyasztási idő a palackozást követő 1-1,5 éven belül.
Letölthető AdatlapUgrás a WebshopraFriss gyümölcsök, ropogós, lendületes buborékok, és nagyon finom ízélmény jellemzi pincészetünk tankpezsgőjét. Ünnepléshez, könnyed fogásokhoz, koktélokhoz, vagy csak egy kellemes beszélgetés mellé is remek választás. Fogyasztását 6-8 °C-on ajánljuk. Az optimális fogyasztási idő a palackozást követő 1-1,5 éven belül.
Letölthető AdatlapUgrás a WebshopraFriss tavaszi virágok, buja illat, zamatos barackos-mézes jegyek és parfümösség csodás kavalkádja köszön vissza ebből a száraz Muscat Ottonelből. Légiesen könnyed, játékosan üde, akár önmagában, akár ázsiai fogások mellé is tökéletes választás. Fogyasztását 10-12 °C-on ajánljuk. Az optimális fogyasztási idő a palackozást követő 1-1,5 éven belül.
Letölthető AdatlapUgrás a WebshopraÉrett szőlőből készült nemes illatú fehérbor. Gazdag hosszú ízében méz, citrusok és aszalt gyümölcsök zamatai keverednek, és harmonikus maradékcukor teszi kellemesen simogatóvá a kortyot. Fogyasztását 10-12 °C-on ajánljuk. Az optimális fogyasztási idő a palackozást követő 1-1,5 éven belül.
Letölthető AdatlapUgrás a WebshopraIgazi zamatos illatbomba Irsai Olivér. Parfümös, friss gyümölcsökben, virágos jegyekben gazdag reduktív bor lendületes, ropogós savakkal. Tökéletes választás délutáni beszélgetésekhez, mulatozáshoz és könnyű zöldséges fogások, szárnyasok mellé is. Fogyasztását 8-9 °C-on ajánljuk. Az optimális fogyasztási idő a palackozást követő 2 éven belül.
Letölthető AdatlapUgrás a WebshopraCitrusokban, friss gyógynövényes-bodzavirágos ízjegyekben gazdag, zamatosan üde Sauvignon Blanc. Friss saláták, halak, szárnyasok és könnyedebb zöldséges fogások mellé is tökéletes választás. Fogyasztását 9-10 °C-on ajánljuk. Az optimális fogyasztási idő a palackozást követő 2 éven belül.
Letölthető AdatlapUgrás a WebshopraMagyarország egyik leggyakoribb szőlőfajtáját nálunk a könnyed virágos jegyek és zamatos citrusos ízek jellemzik. Igazi klasszikus kedvenc, krémlevesek, egytál ételek és grillezések elengedhetetlen kiegészítője, de mi önmagában fogyasztva is nagyon szeretjük. Fogyasztását 10-12 °C-on ajánljuk. Az optimális fogyasztási idő a palackozást követően 2-3 éven belül.
Letölthető AdatlapUgrás a WebshopraAz Egri Bikavér fehér párja az Egri Csillag. A Kárpát-medencére, valamint a borvidékre jellemző fehér fajták házasításával készül ez az elegáns, tartalmas, de mégsem nehézkes fehérbor. Tökéletes gasztrobor, sokoldalúan párosítható a magyar konyha klasszikus fogásaival, zöldséges ételekkel. Fogyasztását 10-11 °C-on ajánljuk. Az optimális fogyasztási idő a palackozást követő 2 éven belül.
Letölthető AdatlapUgrás a WebshopraA Chardonnay egy nemzetközi szőlőfajta, de számunkra nagyon különleges, ezért kiemelten bánunk vele. Későn szüretelt, érett szőlőből készítjük a legszebb területeinkről válogatva, majd az erjesztés után kilenc hónapig érleljük első töltésű barrique hordóban. Ennek köszönhetően színeiben felvillanó aranysárga árnyalat melegséget sugall, illata buja, telt, ananászos és citrusos jegyeket hordoz magában. Fogyasztását 12-14 °C-on ajánljuk. Az optimális fogyasztási idő a palackozást követően 4-5 éven belül.
Letölthető AdatlapUgrás a WebshopraCsupa zamatos eper, szamóca és málna ízkavalkádja köszön vissza a pohárból, amelyet a hozzáadott szénsav tesz még intenzívebbé és ropogósabbá. Pincészetünk egyik zászlósbora, amelyet évről évre a legnagyobb gondossággal készítünk. Fogyasztását 10-11 °C-on ajánljuk. Az optimális fogyasztási idő a palackozást követő 1-2 éven belül.
Letölthető AdatlapUgrás a WebshopraZamatos Merlot szőlőből készült komplex ízvilágú, ám lendületesen könnyed, végtelenül gyümölcsös, cseresznyés-málnás ízjegyekben gazdag rozé. Gasztroborként, zöldséges ételek, szárnyasok és könnyed sültek kísérőjeként is tökéletesen megállja a helyét. Fogyasztását 10-11 °C-on ajánljuk. Az optimális fogyasztási idő a palackozást követő 1-2 éven belül.
Letölthető AdatlapUgrás a WebshopraA tartalmasabb, különlegesebb ízvilágot kedvelők rozé bora ez a kizárólag Syrah szőlőfajtából készült rozé. A friss gyümölcsös jegyek mellett egy kellemes fűszeres borsosságot is megfigyelhetünk az ízében. Sült zöldségekkel és könnyedebb húsételekkel különösen izgalmas párost alkot. Fogyasztását 10-11 °C-on ajánljuk. Az optimális fogyasztási idő a palackozást követő 1-2 éven belül.
Letölthető AdatlapUgrás a WebshopraKirobbanóan gyümölcsös egri vörösbor, amely a minőségi mindennapok tökéletes kísérője. A bor az egri alapfajták házasításából készül. Mélybíbor színe, bársonyos, erdei gyümölcsöket idéző íze teszi igazán kedvessé és szerethetővé. Fogyasztását 14-16 °C-on ajánljuk. Az optimális fogyasztási idő a palackozást követően 2-3 éven belül.
Letölthető AdatlapUgrás a WebshopraBíborvörös színű, aszalt meggyet, zamatos málnát és érett szilvás jegyeket idéző aromáit érett, bársonyos tanninok, telt ízvilág és hosszú gyümölcsös lecsengés kíséri. Tartalmasabb sültek, vadak, és kemény sajtok mellé is érdemes kipróbálni. Fogyasztását 16-18 °C-on ajánljuk. Az optimális fogyasztási idő a palackozást követően 5-6 éven belül.
Letölthető AdatlapUgrás a WebshopraAz egri történelmi borvidék legendás bora. Kékfrankos, Merlot, Cabernet Sauvignon és Blauburger kékszőlő fajták házasításából készült. Mély rubin színű, érlelt fűszeres illattal rendelkező elegáns ízvilágát zamatos, hosszú és nemes lecsengés kíséri. Fogyasztását 17-18 °C-on ajánljuk. Az optimális fogyasztási idő a palackozást követően 5-6 éven belül.
Letölthető AdatlapUgrás a WebshopraKésőn szüretelt, különleges minőségű szőlőből készült mély rubinvörös színű bor. Tömény fűszeres és feketebogyós gyümölcsökben gazdag illatát és ízét kifejezetten fajtajelleges, bársonyos tanninokban gazdag lecsengés kíséri. Kiválóan hordozza magában a fajta egri borvidékre jellemző jellegét, magas alkoholtartalmának köszönhetően hosszú ideig eltartható vörösbor. Fogyasztását 16-18 °C-on ajánljuk. Az optimális fogyasztási idő a palackozást követően 6-8 éven belül.
Letölthető AdatlapUgrás a WebshopraBikavér válogatásunk Eger jellegzetes szőlőfajtáinak házasításából készült, és a tartalmasabb, testesebb, tüzesebb borkedvelők nagy kedvence. Buja feketebogyós gyümölcsös ízeit a hordós érlelés finom fűszeres, konyakos jegyei egészítik ki. Remek gasztrobor, sokoldalúan párosítható magyaros fogásokkal, húsételekkel. Fogyasztását 18 °C-on ajánljuk. Az optimális fogyasztási idő a palackozást követően 8-10 éven belül.
Letölthető AdatlapUgrás a WebshopraKézzel szüretelt, válogatott nemzetközi és helyi szőlőfajták házasításából készült, gazdag beltartalmú, sűrű, intenzív struktúrájú vörösbor. Nagyon komplex, az illat- és ízjegyekben cigánymeggy, aszalt szilva, vanília, édes fűszerek, dohány és kávé is megjelenik. Superioer besorolású bor, melyet Eger ikonikus palackjába töltöttük. Fogyasztását 18 °C-on ajánljuk. Az optimális fogyasztási idő a palackozást követően 8-10 éven belül.
Letölthető AdatlapUgrás a WebshopraA családi pincészet egyik legértékesebb dűlőjéről származó nemes illatú vörösbor. Színe szinte fekete, tanninjai érettek és vastagok. Kellemes erdei gyümölcsös illatát a hordós érlelés finom fűszeres jegyei egészítik ki. Semmilyen más ízhez nem hasonlítható, nagy töménységű zamat és bársonyos lecsengés kíséri. Tartalmas, hosszú életű vörösbor. Fogyasztását 16-18 °C-on ajánljuk. Az optimális fogyasztási idő a palackozást követően 8-10 éven belül.
Letölthető AdatlapUgrás a WebshopraKülönleges, öreg, 50 évesnél idősebb tőkékről szüretelt Kékfrankosból készült ez a tartalmas, gazdag ízvilágú superior besorolású vörösbor. Illatában érett meggy, édes fűszerek és finom dohány jelennek meg. Markáns, karakteres bor szép savakkal, nagy potenciállal. Vörös húsok tökéletes kísérője. Fogyasztását 16-18 °C-on ajánljuk. Az optimális fogyasztási idő a palackozást követően 6-8 éven belül.
Letölthető AdatlapUgrás a WebshopraPincészetünk egyik csúcsbora. Mély rubin színű, tartalmas, testes, karakteres vörösbor. A fakádas erjesztést követően 18 hónapig új tölgyfa hordókban érlelődött, amely még komplexebbé és izgalmasabbá tette ízvilágát. Illatát szeder, feketeribizli, dohány és finom pörkölt kávés jegyek vezetik. Elegáns, kerek, nagytestű vörösbor, amely még nagyon sokat fog fejlődni a palackban is. Fogyasztását 16-18 °C-on ajánljuk. Az optimális fogyasztási idő a palackozást követően 6-8 éven belül.
Letölthető AdatlapUgrás a WebshopraA Gesztenyés dűlő legszebb Merlot területeiről, kézzel szedett, válogatott szőlőfürtökből készült ez a komplex, gazdag ízvilágú sűrűszövésű vörösborunk. Bársonyos ízében érett erdei gyümölcsök, szamóca, aszaltszilva és a 24 hónapos hordós érlelésből származó finom szivarfüstös, csokoládés, bourbon vaníliás jegyek harmonikus kombinációja érezhető. Sültekkel, vadakkal, keménysajtokkal is fantasztikusan párosítható. Fogyasztását 16-18 °C-on ajánljuk. Az optimális fogyasztási idő a palackozást követően 6-8 éven belül.
Letölthető AdatlapUgrás a WebshopraMi a Végtelen titka? Egyrészt a Gesztenyésről és az Öreghegyről, vagyis két különleges dűlőnkről kézzel szüretelt, válogatott szőlőből készül. Másrészt a szőlőfajták: Merlot, Cabernet Franc és Kékfrankos, mindhárom különösen nagy potenciállal bír. Az érleléshez a legszebb 500 literes hordóinkat használtuk, amelyek mecseki és zempléni tölgyből készültek. Az eredmény magáért beszél: sűrű, zamatgazdag ízvilág, bársonyos, karakteres test és hosszú érési potenciál. Összesen 3.000 palack készült belőle. Csak az élménye végtelen. Minden más limitált. Fogyasztását 16-18 °C-on ajánljuk. Az optimális fogyasztási idő a palackozást követően 10-12 éven belül.
Letölthető AdatlapUgrás a WebshopraProject azonosító száma: GINOP-8.3.5-18/B
Kedvezményezett neve: JUHÁSZVIN Termelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Projekt címe: Mikro kis és középvállalkozások technologiai korszerűsítése
Kölcsön összege: 149.000.000 Ft
A vállalkozás a gazdasági helyzet, az ukrán-orosz háború következtében kialakult finanszírozási és energetikai válság miatt támogatási igényt nyújtott be a GINOP-8.3.5-18/B Hitelcél a Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram keretében. A projekt megvalósítása során igényelt finanszírozás a jelenlegi kiszámíthatatlan gazdasági helyzet miatt vált szükségessé, hogy a Cég biztosítani tudja likviditását, a készleteinek finanszírozása pedig zökkenőmentes legyen.
Juhászvin Kft.
3300 Eger, Kőlyuki Pincesor 35.
Pincészet: +36 20 215 1608
Borkóstolásra Bejelentkezés: borkostolo@juhaszvin.hu
Palackozó és Raktár
3394 Egerszalók, Posta u. 2.
Titkárság, Értékesítés: +36 70 365 8239, +36 20 960 4099
Email: info@juhaszvin.hu
Kereskedelem
Kalán Sándor +36 30 958 3272 Email: kalan.sandor@juhaszvin.hu
Vályi Katalin +36 30 732 3287 Email: valyi.katalin@juhaszvin.hu
Budapesti Bornagyker és WebShop
Gali Tamás +36 30 316 1751 Email: juhaszvin@jackandwine.hu Web: www.jackandwine.hu/webshop